bliFRISK - Magasinet Träning & Hälsa

Välkommen till Magasinet!

Vår vision är ”Träning för hela familjen och en hälsosam livsstil” vi skapar det genom att tillföra glädje, gemenskap och familjekänsla!

Magasinet Träning & Hälsa kan erbjuda dig/er 2 st anläggningar i Enköping. Båda anläggningarna har tillgång till nyckelkort som gör att medlemmar kan träna mellan 04.00-24.00 alla dagar om året.

Anläggningarna har båda styrketräning, konditionsavdelning och utrymme för egen kroppsviktsträning/stretch. Du hittar hantlar, rack, stänger, kettlebell och den gymutrustning du kan förvänta dig på gym. Du hittar även omklädningsrum med låsbar förvaring och dusch på båda anläggningarna. På den större anläggningen, Stationen har vi även bastu i både damernas och herrarnas.

Vi har även räknat till båda anläggningarna över 30st gruppträningspass/veckan inklusive virtuell spinning som kan anpassas och tränas utöver de schemalagda tiderna.

Du har även möjligheten att nyttja vår bemannade barnpassning för att underlätta för er med barn! ☺

Du kan även genom bliFRISK få förmånliga erbjudande på våra tilläggstjänster såsom Personlig Träning och Viktminskning.

Fri parkering på båda anläggningarna och för mer info eller frågor, vänligen kontakta info@magasinetenkoping.se alt ring oss på 0171-29911

VÄLKOMNA!