bliFRISK - Hälsoled Massage

Välkommen till Hälsoled! 

Hos Hälsoled kommer du främst få behandlande massage där vi går igenom dina problemområden och släpper på spänningar i musklerna, men även avslappnande massage för stressreducering.

Vid första besöket kommer du få fylla i en hälsodeklartion som vi sedan går igenom tillsammans. Du kommer även få göra en mindre hälsoundersökning där jag kollar ditt blodtryck, reflexer, styrka, rörlighet och känsel, detta för ha en bra grund att stå på vid behandlingarna. Hälsoundersökningen kommer uppföljas vid ditt sista besök för att se framsteg i behandlingarna.

I bliFRISK får du åtta behandlingstillfällen, varje behandling är 60 minuter och vi kommer träffas varannan vecka. Du kommer få ett separat behandlingschema där du ser när varje behandlingstillfälle rekomenderas att utföras.

För att få ut det mesta ur behadlingarna kommer du få tips och övningar som jag önskar att du utför eller tänker på mellan tillfällena vi träffas. Övingarna kan bestå av allt ifrån att få upp rörligheten i kroppen till att förbättra en arbetsställning.

Jag som driver Hälsoled heter Sandra Mikkola som arbetat med massage i fem år. Gick min massageterapeut utbilding via Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och är certifierad massör via Branschrådet Svensk Massage. Under utbilding till Kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna.

Jag har ett stort intresse för hälsa och brinner för att varje person ska få må så bra de kan!